NIEUWSBERICHTEN

Hier houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over de terreinen die Suiker Unie te koop aanbiedt. Bijvoorbeeld over ontwikkelingen met betrekking tot infrastructurele werken, verkoop van kavels en voortgang van vestiging van bedrijven.

HET LAATSTE NIEUWS

Van Oers United B.V. gaat bouwen op Nieuw Prinsenland

24 juli 2017

Midden in haar teeltgebied van sperziebonen en spruiten heeft Van Oers United een bouwkavel gekocht op het bedrijventerrein Agro & Food Cluster Nieuw Prinsenland. Het nieuwe pand heeft 13.700 meter productieruimte, zal medio Q3 van 2018 in gebruik genomen worden en wordt volgens de hoogste duurzaamheidsnormen gebouwd.

Lees verder

Van Oers verwerft 8,8 ha op het bedrijventerrein Nieuw Prinsenland

14 december 2015

De familie van Oers heeft via de besloten vennootschap ”Wouda Invest B.V.” een perceel van ruim 8,8 ha gekocht op het bedrijventerrein Nieuw Prinsenland. Nieuw Prinsenland is een initiatief van Suiker Unie gelegen in de gemeente Steenbergen in de regio West-Brabant.

Lees verder

Rijk Zwaan koopt grond op Nieuw Prinsenland

14 december 2015

Rijk Zwaan heeft circa 25 ha tuinbouwgrond gekocht in het glastuinbouwgebied Nieuw Prinsenland te Dinteloord. Dit is het vierde bedrijf dat zich vestigt in dit gebied.

Lees verder

Windpark Nieuw Prinsenland officieel geopend

08 oktober 2015

Windmolens van Pure Energie op terrein Suiker Unie leveren stroom voor 10.000 huishoudens.

Lees verder

Bedrijventerrein Nieuw Prinsenland toegankelijk vanaf de Noordlangeweg

27 juli 2015

Het bedrijventerrein Nieuw Prinsenland is vanaf nu ook via een tijdelijke T-splitsing toegankelijk vanaf de Noordlangeweg.

Lees verder

Duurzaamheidverslag 2014

15 juni 2015

Suiker Unie en de Tuinbouwontwikkelings-maatschappij (TOM) streven een duurzame ontwikkeling van het AFC Nieuw Prinsenland na.

Lees verder

Cosun Food Technology Centre vestigt zich op bedrijventerrein Nieuw Prinsenland

05 december 2014

Cosun Food Technology Centre (CFTC) vestigt zich met een nieuw onderzoek- en ontwikkelingspand voor Cosun op bedrijventerrein Nieuw Prinsenland.

Lees verder